A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Завтра, 25 червня, стартує ЗНО – 2020

Дата: 24.06.2020 10:16
Кількість переглядів: 132

Завтра, 25 червня, стартує ЗНО – 2020

   Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році у зв’язку з карантином, запровадженим з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, відбудеться з  25 червня до 17 липня 2020 року,  додаткова – з 23 липня до 11 серпня 2020 року.

   До участі в ЗНО  в області зареєстровано 12 834 особи, працюватимуть 53 пункти тестування.

   Найбільша кількість пунктів проведення ЗНО знаходиться у м. Ужгород – 12, м. Мукачево – 8, м. Хуст, Тячівський район – по 5, по чотири у містах Берегово, Виноградів, Іршава,  найменше (по одному) у Великоберезнянському, Хустському та Мукачівському районах.

   За інформацією відповідальних за пункти тестування, усе готово до зустрічі з абітурієнтами. Зокрема, наголошуємо, що кожен пункт забезпечено у достатній кількості дезінфікуючими засобами для обробки рук і поверхонь, ізоляційними медичними одноразовими халатами і захисними щитками для медпрацівників, медичними масками та пірометрами.

  Основне – дотримання затверджених Головним державним санітарним лікарем України протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, що є запорукою  збереження здоров’я усіх учасників та залучених працівників.

    У зв’язку з цим нагадуємо: особи, в яких буде виявлено температуру тіла понад 37,3°С або ознаки респіраторних хвороб, не будуть допущені до виконання службових обов'язків або проходження тестування. За таких обставин абітурієнти мають право зареєструватися на додаткову сесію і пройти тестування у встановлені строки.

   Для належної організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання  головою облдержадміністрації  підписано розпорядження  від 15.06.2020 № 308, яким зобов’язано забезпечити належні умови для роботи пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання, організації безпечного підвезення учасників до пунктів проведення та у зворотному напрямку.

    Дорожніми картами усіх працівників, залучених до роботи на пунктах тестування, чітко передбачено регламент дій з тим, щоб перебування на пункті було безпечним. 

   Починаючи з 2008 року, зовнішнє незалежне оцінювання є однією з найуспішніших реформ в Україні, що має підтримку в суспільстві як така, що дозволила прозоро і чесно кожній дитині реалізувати  своє  право  на  здобуття  освіти  у  закладах  вищої  освіти.

   Віримо і твердо переконані, що наші зусилля для організації цьогорічного тестування в області це підтвердять.

    Бажаємо успіху кожному абітурієнту і здоров’я всім, хто перебуватиме на пунктах проведення тестування чи підтримуватиме і переживатиме вдома!

За матеріалами сайту департаменту освіти і науки ЗОДА


« повернутися

Вхід для адміністратора