A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

«Воскресни, писанко!»

Дата: 19.04.2019 10:19
Кількість переглядів: 174

   Уже хорошою традицією стало проведення фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».  Цьогоріч відбувся П’ятий обласний фестиваль-конкурс „Воскресни, писанко!”. Це свято, яке об’єднало всіх освітян нашого краю в одну велику родину.  

   Учасниками свята стали і заклади загальної середньої та дошкільної освіти м.Чоп. 17 квітня  відповідальні за проведення цього фестивалю-конкурсу спеціалісти управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради  провели монтаж писанкового дерева, великодніх декорацій на площі Народній в м.Ужгороді та представили нашу великодню композицію «З давнини до сучасності» членам журі.

   Учора, 18 квітня, відбулося урочисте відкриття П’ятого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!». Учні Чопської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 та №2 ім.І.Сечені з керівниками теж мали змогу взяти участь у святі, помилуватися красою писанок, що заполонила всю площу.

   Управління освіти, культури, молоді спорту Чопської міської ради висловлює щиру подяку всім, хто долучився до створення писанок та великодніх декорацій.  

     

   

   

   

   

   

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора