A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

День фізичної культури і спорту у Чопській ДЮСШ

Дата: 13.09.2021 11:33
Кількість переглядів: 133

         Традиційно у вересні святкують День фізичної культури і спорту. Цього року він припав на 11 вересня. З цієї нагоди було проведено урочисту лінійку у Чопській ДЮСШ.

         На стадіоні «Локомотив» зібралися всі вихованці Чопської ДЮСШ із своїми тренерами-викладачами: боксери, легкоатлети, гімнастки, футболісти.

         Із святом всіх привітала Марія Лугова, начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, а також Сергій Мотринець, директор Чопської ДЮСШ. Вони наголосили, що головним напрямком роботи спортивної галузі громади є популяризація здорового способу життя.

         Упродовж 2020/2021 навчального року наші спортсмени брали участь у різного роду змаганнях місцевого, обласного та всеукраїнського рівня, показавши на них хороші результати. Їх перемоги – це важка щоденна праця над собою, наполегливість і вклад їх спортивних наставників. Саме за ці заслуги кращих спортсменів та їх тренерів-викладачів було нагороджено Подяками та грошовими преміями, а саме:

         Іваницького Володимира Герасимовича, тренера-викладача з боксу, та його вихованців Суходольського Максима, Ковача Андрія, Міщишина Максима, Поповича Максима, Федючку Михайла;

         Крічфалушій Камілу Юріївну, тренера-викладача з художньої гімнастики, та її вихованців Лісничук Тетяну, Меліку Анну;

         Казаніна Віктора Григоровича та Кустря Сергія Віталійовича, тренерів-викладчів із легкої атлетики, та їхніх вихованців Іллеша Владислава, Краєвого Олексія, Трибунську Анастасію.

          Усі інші вихованці отримали солодощі.

          Після урочистої лінійки відбувся футбольний турнір між командами Великої Доброні (u-9, u-8) та Чопської ДЮСШ.

         Бажаємо нашим вихованцям і в новому навчальному році здобути ряд перемог.

  

  

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора