A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 02.09.2019 11:38
Кількість переглядів: 159

???????????????????????????????

         У п’ятницю, 30 серпня, у конференц-залі Чопської міської ради відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників міста.

     На початку конференції Лугова Марія Орестівна, начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, привід ата присутніх із початком нового навчального року та представила запрошених гостей – Самардака В.В., голову Чопської міської ради, Чолавина М.В., секретаря Чопської міської ради. Також Марія Орестівна наголосила, що напередодні,  було призначено нового Міністра освіти і науки України Ганну Новосад, а потім підвела підсумки роботи освітньої, культурної та спортивної галузей міста у 2018/2019 н. р. та наголосила на основних пріоритетах щодо підготовки до нового 2019/2020 н. р.

      Привітав усіх із початком нового навчального року Самардак В.В., який розповів про основні ремонтні роботи в закладах освіти, які вже завершено і плануються проводити.

   Також виступили керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти міста, відмітили досягнення випускників 11 класів при вступі у вищі навчальні заклади, поділилися досягненнями педагогічних та учнівських колективів.

   Чолавин М.В., секретар міської ради, також привітав весь педагогічний склад міста з прийдешнім святом – Днем знань. Зазначив, що міська влада у цей нелегкий для країни час завжди йде назустріч заклада осваіти, докладає максимум зусиль для вирішення всіх нагальних питань. Цьогоріч завершено заміну крівлі чопської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 та вже майже на завершальному етапі роботи по заміні крівлі Чопської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.І.Сечені.

      Наприкінці конференції Лугова М.О. ознайомила присутніх із проектом рішення конференції, який прийняли одноголосно.

      З матеріалами конференції можна ознайомитись за посиланням нижче.

Звіт-презентація  Серпнева конференція педагогічних працівників 

Рішення(резолюція) https://rada.info/upload/users_files/26463884/dad0184924c78ac660bd6302182c43c2.docx

???????????????????????????????  ???????????????????????????????  ???????????????????????????????  ???????????????????????????????

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора