A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

„Захисники України: історія та сьогодення”

Дата: 02.12.2019 12:27
Кількість переглядів: 745

        Уже п’ятий рік поспіль у закладах загальної середньої освіти проводиться обласний конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

     Уже хорошою традицією стала участь і чопських учнів у конкурсі. Конкурс проводився у чотирьох номінаціях: «Вірш», «Лист», «Малюнок» та «Фоторобота». Перше місце серед учасників ІІ етапу конкурсу у номінації «Вірш» посіла Зубець Анна, у номінації «Лист» - Кіш Ніколлет, у номінації «Малюнок»  -  Кемень Іоанна.

      У суботу, 30 листопада, напередодні Дня збройних сил України, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” підбито підсумки конкурсу та нагороджено переможців.  Участь у заході взяли учні, які посіли перші місця в усіх номінаціях у містах, ОТГ, вчителі, які їх підготували. Серед учасників свята були і чопські учні та вчителі.

    Запрошено було на свято і  ветеранів війни та учасників бойових дій на Сході України, представників педагогічної громадськості та батьків. Представники вищевказаних категорій мали можливість виступити на сцені та виразити слова вдячності за участь у конкурсі, за щиру підтримку, виявлену у листах, віршах, малюнках та фото.

     Привітала присутніх у залі Ольга Травіна, заступник голови обласної державної адміністрації, Ганна Сопкова, директор департаменту освіти і науки ЗОДА. Вони оголосили переможців та нагородили їх подяками та грошовими преміями.

   Після нагородження переможців вихованці ПАДІЮНу  порадували всіх у залі цікавими пісенними та танцювальними номерами.

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора