A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

«Святий Миколай, в гості завітай»

Дата: 23.12.2019 14:19
Кількість переглядів: 243

    19 грудня 2019 року у ДНЗ «Казка» відбулось яскраве дійство «Святий Миколай, в гості завітай», свято добра і любові, щедрості і милосердя, вміння дарувати щастя іншим. Окрасою свята став прихід Святого Миколая та Святого Ніколаса, гостя з Австрії, поява якого зачарувала всіх діток та гостей.

     Також на святковому дійстві були присутні Чопський міський голова Самардак В.В., начальник управління освіти, культури, молоді і спорту та головні спеціалісти управління, закордонні гості – представники благодійної організації «Полум’я миру» та представники служби порятунку Австрії, які подарували 280 солодких подаруночків для дошкільнят, а також яскраві іграшки, різноманітні розвивальні ігри та канцелярське приладдя для груп.

    У святково прибраній залі дошкільнята танцювали запальні таночки, співали веселі пісні, декламували вірші, очікуючи на диво. Адже Миколай дарує подарунки тільки чемним, слухняним і добрим дітям. За всі старання Святий Ніколас та його помічники вручили малечі солодкі подаруночки.

    Позитивні емоції, гарний настрій, веселий заряд енергії отримали всі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців та гостей свята на довгий час.

       Колектив дошкільного закладу, вихованці та їх батьки щиросердечно дякують за благодійність та щедрі подаруночки. 

                             


« повернутися

Вхід для адміністратора