A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Колективи Чопської міської територіальної громади взяли участь у фестивалі народного та ковальського мистецтва

Дата: 29.06.2021 14:56
Кількість переглядів: 207

   «Гамора – 2021» – фестиваль народного та ковальського мистецтва, який проходив в селі Лисичово Керецьківської ТГ Хустського району.

   Фестиваль «Гамора» заснований у 1987 році й проводиться на кузні в останні вихідні червня. Він завжди радує глядачів своїм виконанням та майстерністю.

   Кузня Гамора – єдина в Україні та Європі діюча водяна кузня. Її запущено в 60-х роках ХVІІІ століття і відтоді не припиняє працювати.

 Цьогоріч фестиваль з концертною програмою відвідали колективи Чопської міської територіальної громади: народний аматорський хореографічний колектив «Ритм» Есенського сільського будинку-культури-філії КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади» (керівник Сабов Тиберій Тиберійович), народний аматорський вокальний ансамбль «Стражанка» Соломонівського сільського будинку-культури-філії КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади» (керівник Дагулич Ірина Василівна) та вокалістка –  директор КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади» Сентипал Верона Іванівна.

  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора