A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Поріг тесту ЗНО з фізики склав 12 тестових балів

Дата: 16.07.2020 15:37
Кількість переглядів: 136

Поріг тесту ЗНО з фізики склав 12 тестових балів

   16 липня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг «склав/не склав» для зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, який у 2020 році дорівнюватиме 12 тестовим балам. Відповідне рішення було ухвалено під час засідання комісії.

  Усі учасники тестування, результат яких дорівнює або є вищим за визначений поріг, матимуть можливість використати отримані результати під час участі у цьогорічній вступній кампанії до закладів вищої освіти.

   Кількість учасників ЗНО, які не склали тест з фізикискладає 7,7% від загальної кількості учасників тестування.

  17 липня  будуть оголошені результати, що отримані учасниками зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, а також ухвалені таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100-200 балів.

  Як відомо, результати ЗНО з фізики також можуть бути враховані, як державна підсумкова атестація з фізики. Відповідно, експертна комісія затвердить таблицю відповідності тестових балів оцінкам за шкалою 1-12 балів.

   Максимальна кількість балів, яку мав можливість набрати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з фізики, дорівнювала 64 тестовим балам.

За матеріалами сайту Освіта.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора