A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Підведено підсумки ІІ етапу обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”

Дата: 22.11.2021 16:26
Кількість переглядів: 153

      Уже не один рік поспіль у закладах загальної середньої освіти проводиться обласний конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

   Участь у конкурсі взяли й учні закладів загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади. Конкурс проводився у чотирьох номінаціях: «Вірш», «Лист», «Малюнок» та «Фоторобота». Перше місце серед учасників ІІ етапу конкурсу у номінації «Вірш» посіла Лешко Юлія Іванівна, учениця 10-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, у номінації  «Лист» -  Струць Анна Іванівна, учениця 7-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, у номінації «Малюнок»  -  Горбей Ірина Ігорівна, учениця 5-Б класу Чопського ЗЗСО  І-ІІІ ст. №1», у номінації «Фоторобота» - Шулевка Софія Русланівна, учениця 10-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1. Роботи учнів-переможців були відправленні на участь у ІІІ етапі в департамент освіти і науки, молоді і спорту Закарпатської облдержадміністрації, Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”, Закарпатський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

  

  

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора