A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Лауреати І Всеукраїнського вокального (онлайн) конкурсу «Незабутня Квітка Цісик – 2021»

Дата: 06.04.2021 16:52
Кількість переглядів: 149

  Цього року, 4 квітня, минуло 68 років від дня народження Квітки   Цісик – американської співачки українського походження з українською душею, популярної виконавиці рекламних джинґлів у США, оперної і блюзової співачки, виконавиці українських народних і популярних пісень.

   Навіть після смерті Квітка Цісик притягує до себе людей.Так хочеться, щоб якомога більше українців познайомилися з її творчістю та відчулице тепло пісень, пронизаних любов’ю до Батьківщини предків, у виконанні Квітки.

   Незважаючи на складні обставини, враховуючи вимоги сьогодення і карантинні обмеження, у місті Львові вдалося започаткувати і організувати І Всеукраїнський (онлайн) вокальний конкурс «Незабутня Квітка Цісик – 2021», у якому взяли участь 224 учасники різних вікових категорій з усіх куточків України.

   Журі оцінювало учасників за 10-бальною системою. У більшості випадків думка членів журі була одностайною, хоча були також часті дискусії та обговорення.

  В оцінюванні особлива увага була приділена чисто ті інтонування, артистичності та виконавській майстерності, складності твору до заявленої вікової категорії та номінації.

    Достойно представили Чопську міську територіальну громаду колективи КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ»: вокальний ансамбль «Талісман», Валентина Горбей та Віра Сентипал та отримали дипломи лауреатів  І Всеукраїнського вокального (онлайн) конкурсу «Незабутня Квітка Цісик – 2021».

   


« повернутися

Вхід для адміністратора