A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Відбувся обласний етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Дата: 08.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 195

    З метою підвищення загальної мовної культури, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді щороку проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

    Участь у ІІ етапі  ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка взяло 19 учнів закладів загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади. За підсумками ІІ етапу Зубець Анна Андріївна, учениця 11-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1,  взяла участь у ІІІ етапу Конкурсу, який відбувся 03 грудня на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти. 

       Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації №650 від 06 грудня 2021 року Зубець Анна, учениця 11-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1, стала переможницею і посіла ІІ місце у ІІІ етапі Конкурсу. Щиро вітаємо її та вчителя з української мови і літератури Чолавин Любов Юріївну, яка підготувала ученицю до участі у Конкурсі. Бажаємо їм не зупинятися на досягнутому і численних перемог у майбутньому.

Фото із сайту ЗІППО


« повернутися

Вхід для адміністратора