A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Робоча нарада з керівниками підпорядкованих закладів освіти, культури і  спорту Чопської міської територіальної громади.

Дата: 13.12.2021 15:10
Кількість переглядів: 164

            9 грудня на базі Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені  відбулася робоча нарада з керівниками підпорядкованих закладів освіти, культури і  спорту Чопської міської територіальної громади.

         Сюч Єва Федорівна, заступник начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, представила усім присутнім нового керівника управління – Ольгу Василівну Бізілю.

         Під час наради Ольга Василівна наголосила на основних пріоритетних питаннях розвитку освіти, культури та спорту Чопської міської територіальної громади. Особливу увагу звернула на організацію освітнього процесу у закладах дошкільної та загальної середньої та позашкільної освіти громади, :

  • оптимізацію мережі закладів освіти та наповнюваність класів/груп (у розрізі кожного закладу окремо);
  • автономізацію закладів освіти;
  • організацію харчування учнів 1-4 класів (можливість  закупівлі послуг харчування);
  • організацію харчування дошкільнят  (відсоткова оплата);
  • трудову дисципліну;
  • надбавку за престижність відповідно до наповнюваності класів/груп;
  • збільшення плати  за навчання у Чопській музичній школі у наступному навчальному році.

         У ході наради було обговорено ряд нагальних питань: проходження курсової перепідготовки з охорони праці керівниками закладів освіти, культури і спорту Чопської МТГ; підготовка звітів щодо військовозобов’язаних  працівників підпорядкованих закладів;  організація профілактичної роботи, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них, та співпраця з органами поліції щодо проведення роз’яснювальної роботи з учнями різних вікових категорій; підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022  навчальному році; організацію харчування відповідно до нових норма за системою НАССР.

  

  

  

  

  

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора