A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

У закладах загальної середньої освіти Чопської міської териоріальної громади проведено конкурс "Новорічна композиція", "Український сувенір"

Дата: 14.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 158

З метою  розвитку творчих здібностей дітей, виявлення талановитої учнівської молоді, формування в учнів дбайливого ставлення до природи в Чопській міській територіальній громаді відбувся І етап Всеукраїнських  конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір», у якому взяли участь учні підпорядкованих закладів загальної середньої освіти.

У конкурсі були представлені роботи, виконані учнями в довільній формі за такими номінаціями: стилізована ялинка, новорічна композиція, новорічний вінок, новорічний букет, новорічний подарунок. Серед цих робіт журі визначило переможців І етапу Конкурсу. Учнів-переможців буде нагороджено дипломами та солодкими подарунками на святі запалення вогнів міської ялинки, яке відбудеться 19 грудня о 16.00 годині у центральній частині міста Чоп. Із кращих робіт І етапу Конкурсу буде оформлена виставка біля міської ялинки.  

Також одну найкращу роботу І етапу  Всеукраїнського конкурсу в номінації «Український сувенір» відправлено для участі в ІІ етапі (обласному) Конкурсу  у Закарпатський обласний еколого-натуралістичний цент учнівської молоді.

  

  

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора