A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

«На Миколая казка оживає...»

Дата: 21.12.2021 10:37
Кількість переглядів: 158

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий цикл розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Це свято – одне із найочікуваніших, перед ним усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими, згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая.

Цікаво та весело  пройшло свято Миколая  для найменших жителів села Червоне. На базі Червонівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів для діток села, які не відвідують садочок, була проведена святкова вистава «На Миколая казка оживає...». Діти радісно і тепло його зустріли учасників вистави, із їхніх облич не сходила усмішка.

 На святі також були присутні міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Галина Цар, начальник та заступник управління освіти, культури, молоді  і спорту  Ольга Бізіля та Єва Сюч,  староста села Червоне Володимир Філіп.  

Після закінчення вистави усі дітлахи отримали солодкі подарунки від Миколая за сприяння Чопського міського голови та старости села. Святий Миколай побажав усім гарного настрою, веселих свят та незабутніх зимових розваг.

  

  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора