A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Розпочалося обстеження укриттів закладів освіти громади

Дата: 20.06.2022 11:10
Кількість переглядів: 146

Відповідно до розпорядження Чопського міського  голови 15 червня 2022 року  проводилося обстеження щодо можливості облаштування місць для використання їх як найпростіших укриттів у закладі дошкільної освіти «Казка» м. Чоп, Чопському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 та Чопському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2  імені Іштвана Сечені.

Участь у комісійному обстеженні взяли працівники відділу з питань режимно-секретної і мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС, управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, представники Ужгородського районного відділу ДСНС України у Закарпатській області, керівники закладів освіти.

Після обстеження було надано рекомендаційні вимоги щодо можливості облаштування місць найпростіших укриттів та складено відповідні акти.

Зазначимо, що для проведення ремонту споруд цивільного захисту (найпростіших укриттів) у закладах дошкільної та середньої освіти територіальної громади на позачерговому засіданні 19 сесії Чопської міської ради виділено 1 000 000  грн.

Після проведення відповідних робіт буде здійснено повторне комісійне обстеження.


« повернутися

Вхід для адміністратора