A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

У Чопі відбулася третя сесія спільного проєкту Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ «Поруч»

Дата: 20.06.2022 11:54
Кількість переглядів: 132

Закарпатська асоціація футболу спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА розпочала впровадження проєкту Міністерства освіти і науки України і ЮНІСЕФ «Поруч» у Закарпатській області.  Проєкт організовано для  надання психологічної підтримки дітям, які постраждали внаслідок війни, та дітям із малозабезпечених сімей Ужгородського району.

Сьогодні, 15 червня, у Чопі на стадіоні «Локомотив» відбулася третя сесії проєкту в Ужгородському районі. На заході були присутні почесні гості: голова Чопської міської ради Валерій Самардак, голова Ужгородської районної військової адміністрації Радіон Кіштулинець та голова громадської спілки «Закарпатська асоціація футболу» Іван Дуран.

Захід відкрив член Виконкому «ЗАФ» Степан Селменський, котрий ознайомив присутніх із більш ніж сторічною історією чопського футболу. Далі з вітальними словами виступили гості.

Очільник нашої громади Валерій Самардак подякував за проведення заходу саме в нашому місті та привітах присутніх: «Я хочу, аби ви, хлопці та дівчата, добре відпочили. Трохи забули про те, що у відбувається в нашій неньці Україні. Так, ми не забуваємо, що йде війна, але ваш психологічний стан, ваше бажання дивитися з вірою в майбутнє — це головне. Тому точно ми переможемо! Слава Україні!».

Після завершення офіційної частини малеча провела розминку з фітнес-тренером. Наступним етапом став  поділ дітей по 4 групах, де вони мали можливість займатися різноманітними іграми з м’ячем, спілкуватися з семінаристами з Мукачівської греко-католицької єпархії та отримати рекомендації від спортивних лікарів щодо уникнення травм під час занять та ведення здорового способу життя.

  

  

  

  

  

  

  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора