A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Безпека в освітньому середовищі територіальних громад

Дата: 26.07.2022 16:03
Кількість переглядів: 140

Сьогодні, 26 липня, представники управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради взяли участь у робочій зустрічі-вебінарі щодо безпеки в освітньому середовищі територіальних громади.

Серед учасників зустрічі був міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який розповів про особливості організації освітнього процесу в умовах війни. Особливу увагу звернув на підготовку у закаладах освіти найпростіших укриттів та безпеку усіх учасників освітнього процесу. 

Учасником робочоїзустрічі також була заступниця Міністра внутріщніх справ Катерина Павліченко, яка наголосила на можливості запровадження у територіальних громадах спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі, а також безпекових питаннях, пов'язаних із освітнім процесом.

Ще одним учасником зустрічі був директор департаменту огрганізації заходів цивільного захисту Віктор Вітовецький, який більш детально розповів про укриття у закладах освіти. Вони мають бути забезпечені електроживленням, штучним освітленням, системами водопроводу та каналізації. За відсутності водопостачання і каналізації - мати запас бутильованої води та окремі приміщення для встановлення виносних жмностей для нечистот.

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора