A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Відбулося розширене засідання колегії управління освіти, культури, молоді і спорту

Дата: 01.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 125

У серпні уже традиційно працівники освітньої галузі підбивають підсумки минулого навчального року і окреслюють завдання на новий 2022/2023 навчальний рік.

Учора, 31 серпня, у конференц-залі Чопської міської ради відбулося розширене засідання колегії управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, на яке було запрошено міського голову Самардака Валерія Володимировича, секретаря міської ради, куратора гуманітарної сфери, Цар Галину Василівну, начальника відділу з питань режимно-секретної, мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС, Фомічову Ларису Миколаївну, старостів Чопської міської територіальної громади.

На початку колегії з вітальним словом до учасників звернувся міський голова Самардак Валерій Володимирович, який привітав усіх присутніх із прийдешнім святом – Днем знань. Валерій Володимирович  побажав усім міцного здоров’я, наснаги та терпіння перед початком нелегкого нового навчального року в умовах війни.

Відкрила розширене засідання колегії начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Бізіля Ольга Василівна, яка наразі несе службу. Ольга Василівна наголосила, що новий навчальний рік ми розпочинаємо в  умовах воєнного стану, тому перед нами стоїть головне завдання  – вжити усі можливі заходи для того, щоб кожен учасник освітнього процесу міг почувати себе у закладі освіти у безпеці. Ми всі повинні усвідомити всю відповідальність та ризики освітнього процесу. Потім ознайомила усіх присутніх із порядком денним засідання колегії.

Усі керівники закладів освіти, культури і спорту Чопської МТГ виступили із звітами про готовність підпорядкованих закладів до нового навчального року в умовах воєнного стану та розказали алгоритм дій під час повітряної тривоги. Кожен керівник підготував коротку презентацію із світлинами найпростіших укриттів, оснащених усіма необхідними засобами та інвентарем.

У ході конференції міський голова Самардак В.В. та секретар міської ради Цар Г.В.  звернули увагу на тому, що надзвичайно важливим є безпечне перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти, особливо під час повітряної тривоги. Ніхто не може залишитися байдужим до алгоритму дій під час повітряної тривоги.

В. о. начальника  управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Сюч Єва Федорівна ще раз подякувала всім за достойну роботу щодо підготовки закладів освіти та найпростіших укриттів до початку нового навчального року. Тому з 1 вересня ми маємо можливість відчинити двері наших закладів для повноцінного освітнього процесу в очній формі. Також Єва Федорівна наголосила на основні моменти організації освітнього процесу та використання у роботі інстуктивно-методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році. Також під час проведення нового навчального року особливу увагу потрібно звернути на національно-патріотичне виховання учнів.

На колегії було запропоновано нагородити грошовою премією у розмірі 3000 грн випускницю 11-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. Попенко Катерину Олексіївну за високі досягнення у навчанні та складанні національного мультипредметного тесту з математики на 200 балів. Усі члени колегії одноголосно підтримали цю пропозицію.

Під кінець засідання колегії Ольга Василівна подякувала керівництву міської ради, старостам та небайдужим батькам за підтримку та допомогу у підготовці закладів освіти, культури і спорту до нового навчального рокута їхній вклад у підготовці найпростіших укриттів закладів освіти. Також було прийнято резолюцію із усіма внесеними пропозиціями та доповненнями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора