A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Відзначено призерку фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

Дата: 04.10.2022 09:12
Кількість переглядів: 119

Вчора, 03 жовтня, в місті Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, де голова Закарпатської ОВА Віктор Микита та голова обласної ради Володимир Чубірко привітали освітян області з нагоди професійного свята та подякували їм за плідну працю. Також відзначили кращих учнів та вчителів області.

Дуже приємно, що на цьому заході були присутні і представники нашої громади. За результатами фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка дипломом Міністерства освіти і науки України й грошовою премією обласної військової адміністрації була нагороджена Анна Зубець, учениця 11 класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 Чопської міської ради Ужгородського району. Також за підготовку призера Конкурсу Почесною грамотою департаменту освіти і науки, молоді і спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації була нагороджена вчитель Чопського  ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 Чопської міської ради Ужгородського району Любов Чолавин.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора