A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

У Чопській МШ відбувся майстер-клас

Дата: 11.11.2022 10:14
Кількість переглядів: 108

 

8 листопада у Чопській музичній школі відбувся майстер-клас на тему «Роль між предметних зв’язків у формуванні мистецьких компетентностей на уроках  фортепіано  у учнів початкової мистецької освіти елементарного підрівня». Ділилася своїм досвідом та професійною майстерністю старший викладач вищої категорії Маргарета Гісем.

Квінтесенцією цього  майстер-класу стало  виявлення та розвиток креативного мислення та творчого потенціалу у дітей, їх гармонічне, духовне та фізичне зростання шляхом усвідомлення себе в цьому світі та світу в собі, через вміння творчо застосовувати отриманні знання та навички із різних музичних дисциплін на практиці.   Під час  майстер- класу викладач ознайомив із передовими  методами та  формами роботи  з  дітьми на прикладі учнів свого класу,  які знаходяться на різних етапах свого розвитку та навчання,   це - Олексик Ангеліна – 7 років, А24, Симулик Вікторія – 8 років, А23,Пейчі Жасмін – 10 років, А44.

Особливу увагу було приділено творчим завданням на уроках по фортепіано та різноманітним формам роботи над ними, це є  гра по слуху, підбір супроводу до дитячих пісень, транспонуванню, інтерпретації образного змісту творів, виконавській майстерності, тощо.

Цей захід для слухачів пройшов креативно, емоційно, цікаво та  корисно.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора