A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

День української писемності та мови в Есенському ОЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 11.11.2022 11:13
Кількість переглядів: 118

«Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова…»,  ‒ писав Панас Мирний. І це справді так. Українська мова є найціннішим скарбом нашої нації. Вона може втішити серце, загоїти душевні рани, недарма її називають солов’їною.

Ось і для здобувачів освіти Есенського ОЗЗСО І-ІІІ ст. з нагоди Дня української писемності та мови 09 листопада було організовано тематичні заходи.  

Учні закладу освіти поширювали крилаті вислови про українську мову відомих українських письменників, громадських та культурних діячів, видатних історичних постатей. Цим вони хотіли продемонструвати, що варто дбати про чистоту та красу мови, пам’ятати про її вишуканість, гармонійність та милозвучність.

Школярі нашого закладу подивилися відеоурок до Дня писемності, стартував Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика.

Також було проведено виховні години, інформаційні хвилинки, метою яких було сприяння розвитку у дітей почуття національної гідності, а також  виховання  любові до національних традицій, народної мудрості, до краси і гармонії українського слова. 

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора