A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Нагородження призерів обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

Дата: 17.01.2023 11:03
Кількість переглядів: 100

Щороку у закладах загальної середньої освіти проводиться обласний конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

Уже хорошою традицією стала участь і учнів Чопської міської територіальної громади у конкурсі. Конкурс проводився у чотирьох номінаціях: «Вірш», «Лист», «Малюнок» та «Фоторобота».

У понеділок, 16 січня, у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї імені Т. Легоцького відзначили кращих зі 162 юних учасників конкурсу «Захисники України: історія і сьогодення». Серед призерів Конкурсу у номінації «Лист» була і учениця 7-А класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ №1 Янчишин Олександра, яка була нагороджена Дипломом департаменту освіти і науки, молоді і спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації та грошовою премією у розмірі 1000 грн. Також Почесною грамотою департаменту освіти і науки, молоді і спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації була нагороджена Чолавин Любов Юріївна, учитель української мови та літератури Чопського ЗЗСО І-ІІІ №1, за підготовку призера конкурсу.  

Кращі роботи Конкурсу вміщені у збірку «У війни не дитяче обличчя». 

  

  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора