A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Обґрунтування здійснення закупівлі дров'яної деревини непромислового використання

Дата: 06.09.2022 15:18
Кількість переглядів: 60

м. Чоп                                                                                                                  06.09.2022 р.   

                                                                           

Про затвердження обґрунтування здійснення закупівлі дров'яної деревини непромислового використання (деревина 1 групи) через переговорну процедуру закупівлі для проведення опалювального сезону 2022 - 2023 років в закладах Чопської МТГ.

 

18.08.2022 року відбувся аукціон на відкриті торги по закупівлі дров'яної деревини непромислового використання (деревина 1 групи) за кодом ДК 021:2015: 03410000-7 Деревина. Після розгляду тендерних пропозицій учасників КП ЧМР "ЧИСТИЙ ЧОП" та Державне підприємство «Ужгородське лісове господарство» замовником прийнято рішення, що тендерні пропозиції учасників не відповідають умовам технічної специфікації тендерної документації, закупівля не відбулась. Замовником  прийнято рішення повторно провести відкриті торги по вищевказаній закупівлі. До 04.09 2022 року здійснювався прийом пропозицій на повторні торги на закупівлю деревини. Повторні торги за кодом ДК 021:2015 03410000-7 Деревина  не відбулися, у зв’язку з відсутністю достатньої кількості пропозицій учасників. Тому відповідно до абзацу першого  пункту 2 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» була застосована переговорна процедура закупівлі замовником як виняток, якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом. При цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації.

   Оприлюднити протокол переговорів на закупівлі дров'яної деревини непромислового використання (деревина 1 групи) для  закладів, підпорядкованих управлінню освіти, культури, молоді і спорту  Чопської міської ради між КП ЧМР "ЧИСТИЙ ЧОП" та Управлінням освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради через авторизований електронний майданчик на веб-порталі Уповноваженого органу на загальну суму 1341273,48 грн.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора