A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Обґрунтування здійснення закупівлі послуги, пов’язані зі спортом для  дітей  закладів середньої освіти Чопської МТГ

Дата: 12.04.2022 15:19
Кількість переглядів: 45

м. Чоп                                                                                                                                                        12.04.2022 р.                                                                             

Про затвердження обґрунтування здійснення закупівлі послуги, пов’язані зі спортом для  дітей  закладів середньої освіти Чопської МТГ без застосування порядку проведення спрощених закупівель за кодом ДК 021:2015: 92620000-3 «Послуги, пов’язані зі спортом» на 2022 рік.

Враховуючи фактичну потребу в закупівлі послуг, пов’язаних зі спортом та для  проведення навчально-тренувального процесу закладів фізичної культури та спорту на 2022 рік  та оскільки були двічі відмінені торги за спрощеною процедурою закупівлі на придбання послуг, пов’язаних зі спортом , через відсутність тендерних пропозицій учасників то відповідно до пункту 1частини сьомої статті 3 закону України « Про публічні закупівлі» придбання замовником товарів, робіт і послуг, вартість яких дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та є меншою за вартість, що встановлена у пунктах 1 та 2 частини першої цієї статті, здійснюється без застосування порядку проведення спрощених закупівель, встановленого цим Законом,  якщо було двічі відмінено спрощену закупівлю через відсутність учасників, у тому числі частково (за лотом). При цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, вимоги до учасника не повинні відрізнятися від тих, що були визначені замовником в оголошенні про спрощену закупівлю.

         Оприлюднити через авторизований електронний майданчик на веб-порталі Уповноваженого органу в порядку, встановленому Уповноваженим органом та Законом, договір на закупівлю за кодом національного класифікатора «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015: 92620000-3 «Послуги, пов’язані зі спортом» на загальну суму 140000,00 грн. між Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Чопської міської ради та АТ «Укрзалізниця» філія «Центр оздоровлення та відпочинку» ВСП «Фізкультурно- спортивний клуб «Локомотив»- Львів».

   


« повернутися

Вхід для адміністратора