A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

У Чопській музичній школі відбувся концерт

Дата: 22.03.2023 09:02
Кількість переглядів: 162

Творчо та з чудовою музикою пройшов учорашній день у Чопській музичній школі. До школи завітала всесвітньо відома родина музикантів віртуозів Шутко. Протягом дня двічі відбулися зворушливі насичені великою любов’ю та позитивною енергією концерти. Також проведено майстер-клас Остапа та Романа Шутко для викладачів закладу, який був повний щирих порад, відкритих розповідей на тему сучасного репертуару для молоді та формування навичок імпровізації у дітей. Під час майстер-класу присутні мали змогу обмінятися думками та власним досвідом.

Учні були у захваті від зустрічі з такими креативними сучасними музикантами. Вони щиро обіцяли їм відтепер наполегливо займатися та прославити своїми музичними успіхами нашу країну на весь світ.

Керівництво закладу висловлює щиру подяку Остапу, Роману та Андрію за натхнення. Творчих успіхів у вашій нелегкій справі ‒ будити в сплячих душах найкращі почуття. Хто знає, але можливо завдяки цьому концерту в душах юних слухачів народився майбутній великий музикант.

   


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора