A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Відбулося засідання колегії управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Дата: 01.06.2023 13:19
Кількість переглядів: 183

31 травня 2023 року на базі Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім.І.Сечені було проведено засідання колегії управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, на якій обговорено актуальні питання розвитку освіти у нашій громаді. 

На початку колегії в. о. начальника управління Єва Сюч привітала всіх колег із закінченням 2022/2023 навчального року. Також було проаналізовано результати моніторингу об’єктивності оцінювання учнів 9, 11 класів та учнів, 1-11 класів, які навчаються за дистанційною формою, у 2022/2023 н. р. у закладах загальної середньої освіти Чопської  міської територіальної громади, обговорено оптимізацію мережі закладів загальної середньої освіти Чопської МТГ, здійснено аналіз зарахування учнів до 1 класу станом на 31 травня.

На колегію було запрошено секретаря Чопської міської ради Галину Цар, яка привітала всіх присутніх із закінченням нелегкого навчального року в умовах воєнного стану, розповіла про виділені кошти з місцевого бюджету на проведення ремонтів та підготовку закладів освіти до нового 2023/2024 навчального року.

Головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради розповіла про підготовку та організацію відпочинку та оздоровлення дітей пільгових категорій влітку 2023 року.      

  У кінці колегії Єва Федорівна наголосила на безпеку учасників освітнього процесу під час проведення свята Останнього дзвоника.


  


« повернутися

Вхід для адміністратора