A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

На стадіоні "Локомотив" проведено спортивні змагання, приурочені до Олімпійського дня

Дата: 12.06.2023 16:30
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Всеукраїнський Олімпійський день – це щорічний спортивно-масовий захід, який проводиться за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету Громадською організацією «Національний олімпійський комітет України».

Головною метою Заходу є розвиток олімпійського руху в Україні, пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і спортом.

За доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня 1894 року) відзначають Олімпійський день. Україна завжди була спортивною державою, а Олімпійський день щороку об’єднував сотні тисяч поціновувачів спорту та здорового способу життя по всій країні.

Сьогодні, 12 червня, у місті Чоп, на стадіоні «Локомотив», було проведено «День спорту»,  приурочений до Олімпійського дня в Україні.  Участь у ньому взяли вихованці Чопської ДЮСШ та учні, які відпочивають у таборі з денним перебуванням на базі Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2.

На початку заходу секретар Чопської міської ради Галина Цар привітала всіх учасників та нагородила 17 юних спортсменів-переможців  чемпіонатів Закарпатської області серед молоді із легкої атлетики, боксу та художньої гімнастики сертифікатами на грошову премію у розмірі 1000 грн та 1500 грн. Серед них були і три спортсмени, які виконали розряди Кандидатів у майстри спорту з боксу.

Продовжили захід показовими виступами вихованців Чопської ДЮСШ з художньої гімнастики, боксу, футболу та спортивними змаганнями між усіма учасниками.

Сьогодні ми боремося за наше майбутнє, кожен на своєму фронті. Розуміємо, що особливо в такий період маємо активно діяти на благо розвитку нашої країни, нашого майбутнього. Олімпійський день, пізнавальна та навчальна складові, а також реалізація олімпійських цінностей допоможе згуртувати український народ незалежно від місць перебування на території України чи за кордоном в одному русі до МИРУ та ПЕРЕМОГИ.

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без описуФото без опису 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора