A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Обгрунтування щодо сервісного (технічного) обслуговування газовикористовуючого обладнання 

Дата: 15.02.2023 16:43
Кількість переглядів: 94

Послуги з сервісного (технічного) обслуговування газовикористовуючого обладнання за кодом ДК 021:2015: 50530000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки на загальну суму 97413,60 грн.

Заклади загальної середньої та дошкільної освіти, КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ», що підпорядковані управлінню освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради,  потребують технічного обслуговування газових котлів, обладнання та газових мереж, тому Замовник унеобхідно провести закупівлю вищевказаної послуги за кодом ДК 021:2015: 50530000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки.

Керуючись пунктом 11 Постанови КМУ від 12.10.2022 року №1178  «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» для здійснення закупівель товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких є меншою ніж 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких є меншою ніж 200 тис. гривень, робіт, вартість яких є меншою ніж 1,5 млн гривень, замовники можуть використовувати електронну систему закупівель відповідно до умов, визначених адміністратором електронної системи закупівель, у тому числі електронний каталог для закупівлі товарів. У разі здійснення таких закупівель без використання електронної системи закупівель замовник обов’язково дотримується принципів здійснення публічних закупівель, визначених Законом, вносить інформацію про таку закупівлю до річного плану та оприлюднює відповідно до пункту 3-8 розділу X “Прикінцеві та перехідні положення” Закону в електронній системі закупівель звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, відповідно уповноваженою особою Замовника вирішено закупівлю  провести за процедурою – без використання електронної системи.


« повернутися

Вхід для адміністратора