A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Обгрунтування щодо закупівлі послуг, пов'язаних із спортом

Дата: 24.02.2023 16:14
Кількість переглядів: 46

Враховуючи фактичне використання коштів з міського бюджету на послуги, пов’язані зі спортом за період 2021- 2022 років та фактичну потребу ДСШ на 2023 рік на Послуги з експлуатації футбольних полів, бігової доріжки, тренажерного залу, Управлінням освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської радина закупівлю Послуги з експлуатації футбольних полів, бігової доріжки, тренажерного залу виходячи з кількості годин, необхідних для занять дітей з бюджету Чопської МТГ було виділено кошти у сумі 160 000,00 грн.

Керуючись чинним законодавством Управлінням освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради було проведено відкриті торги з особливостями, які не відбулися у зв’язку з відсутністю учасників.

Пунктом 6 частини 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.23022 року № 1178, передбачено, що придбання замовниками товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн гривень, може здійснюватися без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару у разі, коли:

-           відмінено відкриті торги через відсутність учасника процедури закупівлі (учасників процедури закупівлі), у тому числі за лотом. При цьому предмет закупівлі, його технічні, кількісні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації, та сума договору про закупівлю не може перевищувати очікувану вартість предмета закупівлі, зазначену замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів, які відмінено через відсутність достатньої кількості учасників процедури закупівлі (учасника процедури закупівлі)

Тобто замовник застосовує виняток за Особливостями і укладає прямий договір. За результатами закупівлі, здійсненої відповідно до цього пункту, замовники оприлюднюють в електронній системі закупівель звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, відповідно до пункту 3-8 розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» Закону.

Керуючись вимогами  Особливостей заключено договір на виконання Послуги, пов’язані зі спортом (Послуги з експлуатації футбольних полів, бігової доріжки, тренажерного залу) зФІЛІЛЄЮ "ЦЕНТР ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ" АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ" на загальну суму 160000,00 грн.


« повернутися

Вхід для адміністратора