A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Обгрунтування щодо встановлення системи охоронної сигналізації та відеоспостереження для закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чопської МТГ

Дата: 11.07.2023 08:44
Кількість переглядів: 265

Рішенням тридцятої сесії восьмого скликання, позачергове засідання Чопської МТГ від 22.12.2022 року №4 «Про бюджет Чопської міської територіальної громади на 2023 рік (нова редакція)» головному розпоряднику бюджетних коштів - Управлінню освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради виділено кошти у сумі 2 150 000,00 грн. на Послуги із встановлення системи охоронної сигналізації та відеоспостереження для закладів дошкільної та загальної середньої освіти за кодом національного класифікатора «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015: 45310000-3 Електромонтажні роботи.

Замовником для визначення очікуваної вартості робіт по встановленню системи охоронної сигналізації та відеоспостереження будівель було надіслано три запити цінової пропозиції з переліком необхідних робіт для впровадження в дію послуг зі встановлення  відеоспостереження та охорони. Було отримано три відповіді від установ , які впроваджують та працюють з видами робіт, які були зазначені в запиті цінової(комерційної) пропозиції.

Виходячи з пропозицій, Уповноваженою особою замовника визначено очікувану вартості послуги по встановленню системи охоронної сигналізації та відеоспостереження будівель , вона буде рахуватися як середнє арифметичне з трьох пропозицій та буде становити 2150098,00 грн. Шляхом округлення очікувана вартість послуги буде - 2 150 000,00 грн.

Керуючись вимогами  Постанови КМУ від 12.10.2022 року №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами) (далі – Особливості) уповноваженою особою замовника відповідно до пунктів 28, 47 та інших пунктів Особливостей розроблено тендерну документацію на закупівлю Послуги із встановлення системи охоронної сигналізації та відеоспостереження на 2023рік.

Враховуючи загальну вартість Послуги із встановлення системи охоронної сигналізації та відеоспостереження для закладів дошкільної та загальної середньої освіти за кодом національного класифікатора «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015: 45310000-3 Електромонтажні роботи (загальна сума 2 150 000,00 грн. з ПДВ), замовником відповідно до чинного законодавства закупівлю визначено здійснювати за процедурою- відкриті торги (з особливостями) .

Керуючись пунктом 24 Особливостей, Замовник самостійно та безоплатно через авторизований електронний майданчик оприлюднює в електронній системі закупівель, відповідно до Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 11 червня 2020 р. № 1082 оголошення про проведення відкритих торгів та тендерну документацію не пізніше, ніж за сім днів до кінцевого строку подання тендерних пропозицій, замовником прийнято рішення щодо оприлюднення річного плану по  закупівлі Послуги із встановлення системи охоронної сигналізації та відеоспостереження через авторизований електронний майданчик на веб-порталі Уповноваженого органу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора