A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

У Чопській міській територіальній громаді відкрито табори з денним перебуванням

Дата: 01.06.2021 17:23
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

   Сьогодні у нашій територіальній громаді відкрито табори з денним перебуванням на базі Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. І.Сечені та Есенського ОЗЗСО І-ІІІ ст.,  яка забезпечуватимуть відпочинок 60 дітей за рахунок коштів місцевого бюджету, зокрема: дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю; дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей; талановитих та обдарованих дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій; дитячих творчих колективів та спортивних команд; дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

   Табори працюватимуть 14 днів: з 1 по 18 червня.    Для їх повноцінної роботи закуплено матеріали та інвентар на 10 тис. грн., буде забезпечено двохразове повноцінне харчування на 45 грн. в день.

   Під час відпочинку діти матимуть змогу відвідати майстер-класи з різьби по дереву, з хореографічного мистецтва та вокального співу у КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ», майстер-класи із бісероплетіння, виготовлення квітів з кольорового паперу, книжкові вікторини у КЗ «Публічна бібліотека Чопської МТГ».

    Також передбачено 23 тис.  грн  на екскурсії визначними місцями Закарпаття.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора