A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

У Чопській міській територіальній громаді відкрито табори з денним перебуванням

Дата: 01.06.2021 17:23
Кількість переглядів: 114

   Сьогодні у нашій територіальній громаді відкрито табори з денним перебуванням на базі Чопського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. І.Сечені та Есенського ОЗЗСО І-ІІІ ст.,  яка забезпечуватимуть відпочинок 60 дітей за рахунок коштів місцевого бюджету, зокрема: дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю; дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей; талановитих та обдарованих дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій; дитячих творчих колективів та спортивних команд; дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

   Табори працюватимуть 14 днів: з 1 по 18 червня.    Для їх повноцінної роботи закуплено матеріали та інвентар на 10 тис. грн., буде забезпечено двохразове повноцінне харчування на 45 грн. в день.

   Під час відпочинку діти матимуть змогу відвідати майстер-класи з різьби по дереву, з хореографічного мистецтва та вокального співу у КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ», майстер-класи із бісероплетіння, виготовлення квітів з кольорового паперу, книжкові вікторини у КЗ «Публічна бібліотека Чопської МТГ».

    Також передбачено 23 тис.  грн  на екскурсії визначними місцями Закарпаття.

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора