A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про атестацію педагогічних працівників

Дата: 29.01.2024 12:08
Кількість переглядів: 50

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про атестацію педагогічних працівників

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 № 805, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2022 р. за № 1649/38985.

Нова редакція Положення про атестацію педагогічних працівників удосконалює порядок проведення атестації педагогічних працівників, усуває суперечності, які існують у чинній редакції, та забезпечує право педагогічних працівників на проходження атестації, гарантоване законодавством України.

Нова редакція розроблена директоратом шкільної освіти та робочою групою з питань удосконалення порядку проведення атестації педагогічних працівників, створеною наказом Міністерства освіти і науки України від 06.11.2023 № 1360, з урахуванням аналізу чинної редакції, звернень педагогічних працівників, закладів та установ освіти, громадських і профспілкових організацій.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються в електронній формі до 12 лютого 2024 року на e-mail: vitalii.zarytov@mon.gov.ua або за адресою: 01135, м. Київ, просп. Берестейський, 10.

За матеріалами Міністерства освіти і науки України


« повернутися

Вхід для адміністратора