A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Навчально-польові збори з учнями 11 класів закладів загальної середньої освіти Чопської МТГ (ФОТО)

Дата: 10.05.2024 12:07
Кількість переглядів: 140

 

Фото без опису

Упродовж  7-9 травня з учнями 11 класів закладів загальної середньої освіти Чопської міської  територіальної громади проведені навчально-польові збори.

Основне завдання зборів – формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Батьківщини та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання.

Тематика занять – тактична, прикладна фізична, вогнева та домедична підготовка юнаків і дівчат.

З метою якісного відпрацювання запланованого тематичного плану до занять були залучені військовослужбовці Чопського прикордонного загону, а саме ВПС «Соломоново». Зокрема, з учнями були проведені тренування з прийомів стрільби та прицілювання, порядку неповного розбирання та складання автомата і кулемета Калашникова, управління дронами.  Крім того, випускники були ознайомлені зі зразками озброєння військового підрозділу.

На базі КНП ЧМР "Чопської міської лікарні" були проведені заняття для випускниць з порядку надання первинної домедичної допомоги  в екстрених ситуаціях, правил проведення серцево-легеневої реанімації.

На військовому стрільбищі 128-ї гірсько-штурмової бригади були проведені навчальні стрільби з автомата Калашникова.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора