A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Новини

Інфовідео, робота з тестами і бланками відповідей: учасники пробного ЗНО отримали нові інструменти для підготовки до тестування

   Від сьогодні в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з’явилися нові інструменти, які дадуть можливість випускникам більш ефективно підготуватись до тестування. Зокрема, учасники зможуть попрацювати з тестами, попрактикуватись у заповненні бланків відповідей, а також детальніше ознайомитися із самою процедурою проведення ЗНО.

10:54 17.04.2020

2-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн: розклад і теми уроків – заплануйте своє навчання!

    13 квітня 2020 року розпочався другий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Для того, щоб ви могли ефективно спланувати своє навчання, розповідаємо вам про розклад уроків на YouTube-каналі МОН, теми, які висвітлюватимуться цього тижня, а також нагадуємо про посилання, де ви завжди зможете знайти потрібні вам уроки.

11:07 14.04.2020

Навчання вдома – це класно. Як організувати робочий процес, щоб дитині було цікаво

   В Україні через карантин усе навчання перевели на дистанційну форму. Тепер вчителі, учні, а часто і батьки активно засвоюють онлайнові платформи для спілкування та виконання завдань. Проєкт “Дружня школа” має добірку лайфхаків, які полегшать процес навчання дітям, а батькам допоможуть краще все контролювати.

17:05 01.04.2020

Як технічно організувати дистанційне навчання – покрокова інструкція

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ 1. Не бійтеся екперементувати. Ми, як вчителі, хочемо, щоб нам із першого разу вдалося все ідеально. Варто пам’ятати, що учні можуть нам допомогти. Так, можливо, вони не завжди найбільш умотивовані. Але просто почекаймо кілька днів і побачимо, що навіть ті, хто зовсім спочатку не хотіли долучатися, можуть захотіти щось робити.

09:57 26.03.2020

Вхід для адміністратора