A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Новини

ОГОЛОШЕННЯ

                                                                                        ОГОЛОШЕННЯ!!!!      ШАНОВНІ БАТЬКИ, звертаємо Вашу увагу, що за даними медиків у Закарпатській області, як і в усій Україні з 2017 року триває спалах кору. Під час спалахів постраждало 195 школярів. Серед захворілих найбільшу епіднебезпеку становлять діти, у яких немає щеплення проти кору. Не ставте під загрозу життя і здоров’я ваших дітей, адже вакцинація є унікальним, перевіреним роками, засобом попередження інфекційних хвороб.   Повідомляємо, що в Чопському центрі первинної медико-санітарної допомоги каб. № 30 проводяться безоплатні профілактичні щеплення проти кору для дітей високоякісними зарубіжними вакцинами. Детальну інформацію про щеплення можна отримати у свого сімейного лікаря та каб. № 30. Також інформуємо! Якщо Ваша дитина вакцинована в приватній клініці, то довідка про вакцинацію в обов’язковому порядку надається Вашому сімейному лікарю та до закладу освіти, в якому навчається Ваша дитина.

12:39 09.08.2019

Випуск 2019

   У суботу, 29 червня, у одинадцятикласників Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 у міському Будинку культури відбувся випускний вечір. Загалом цьогоріч школу закінчило 35 випускників.

11:30 01.07.2019

Робота з електронним кабінетом для абітурієнтів розпочнеться з 1 липня

    21 червня 2019 року на сайті МОН розміщено текстову та відеоінструкцію щодо роботи з електронним кабінетом. Ознайомившись із ними, вступники дізнаються про особливості створення і наповнення кабінету, вибір конкурсних пропозицій та подачу електронних заяв.

11:39 25.06.2019

Рій “Вартові кордону” повернувся із ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

     Упродовж 4-7 червня рій “Вартові кордону” Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у складі 6 хлопців та 2 дівчат під керівництвом виховників Ольги Станкул та Віктора Сігайова взяв участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) в селі Бобовище Мукачівського району.

15:51 10.06.2019

У Чопі стартував табір з денним перебуванням

   3 червня на базі Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочав свою роботу табір з денним перебуванням, у якому упродовж 14 робочих днів буде відпочивати 100 учнів закладів загальної середньої освіти міста з числа пільгових категорій.

12:13 04.06.2019

Вхід для адміністратора