A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Новини

Дорожня карта учасника ЗНО

Реєстрація на ЗНО випускників минулих років. Цей порядок реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання має використовуватися особами, які НЕ складають державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).   

12:24 01.02.2021

Як батьки можуть допомогти дитині підготуватися до ЗНО

Стартує реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Та випускники розпочали активну підготовку до важливих випробувань у їхньому житті – випускних і вступних іспитів – ще у вересні, а то й раніше.

12:22 01.02.2021

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області

   Відповідно до Закону України «Про культуру» управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради оголошує конкурс на зайняття посади директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області (далі – Центр).

11:58 01.02.2021

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області

   Відповідно до Закону України «Про культуру» управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради оголошує конкурс на зайняття посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області (далі – Публічна бібліотека).

11:56 01.02.2021

Оголошення про початок формування конкурсної комісії

   Відповідно до Закону України «Про культуру» управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області (далі – Публічна бібліотека).

11:53 01.02.2021

Оголошення про початок формування конкурсної комісії  

   Відповідно до Закону України «Про культуру» управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Чопської міської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області (далі – Центр).

11:52 01.02.2021

Вхід для адміністратора