A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради

Новини

Вихованці групи раннього музичного розвитку “Веселка” при Чопській ДМШ відзначили свято Миколая

   18 грудня діти групи раннього музичного розвитку “Веселка” при Чопській ДМШ відзначили свято Миколая. Спеціально для святого Миколая вихованці старшої та молодшої групи підготували показові виступи.

12:03 20.12.2019

У Чопі новорічними вогниками засяяла головна міська ялинка

    У місті продовжується добра традиція: прикрашати живі дерева у центральній частині міста. На жаль, зелена красуня, яка радувала мешканців протягом останніх чотирьох років, захворіла. Тому святковими прикрасами майорить сусідня ялинка. Однак, ми сподіваємося, що вже наступного року вона знову зможе одягнути красиві новорічні шати.

11:49 20.12.2019

Чопський міський Будинок культури – призер обласного огляду-конкурсу

   13 грудня в обласному організаційно-методичному центрі культури відбулася обласна нарада директорів РБК, МБК, керівників методичних центрів та спеціалістів ОТГ, під час якої відбулося нагородження переможців обласного огляду-конкурсу районних і міських будинків культури та методичних центрів.

09:00 17.12.2019

У ДНЗ “Казка” завершено встановлення павільйонів та ігрових споруд

     У дошкільному навчальному закладі “Казка” для чотирьох вікових груп на прогулянкових майданчиках завершено встановлення чотирьох павільйонів та ігрових споруд. Нагадаємо, що кошти для придбання та встановлення обладнання (елементів) дитячого майданчика було виділено на засіданні 40 сесії.

10:26 13.12.2019

Свято Мікулаша для дітей угорських груп

                    5 грудня 2019 року у дошкільному навчальному закладі «Казка» м. Чоп відбулось свято Мікулаша для дітей угорських груп. До цього свята малюки готувалися заздалегідь: вчили вірші, співаночки, таночки, готували інсценівку, аби показати, які  вони  слухняні, чемні і талановиті.

14:32 12.12.2019

Вхід для адміністратора